Pioneer* Audiosysteem FH-X840DAB

Er is een vervangende gecombineerde schakelaar voor de portiervergrendeling/alarmknipperlichten noodzakelijk voor de installatie. De schakelaar wordt vervangen als de 2-DIN omlijsting in het dashboard van de auto wordt gemonteerd

2 110 687

€ 227,001

2-DIN stereo DAB/DAB+ digitale radio-ontvanger met CD-speler, draadloze Bluetooth® technologie, MOSFET 50W x 4 versterker, 13-band grafische equalizer, eenvoudige aansluiting van iPod®, iPhone® en Android apparaten, handsfree bellen en audio streamen met Bluetooth®, geschikt voor MP3/WMA/WAV/ACC en FLAC bestandsformaten, met AUX-ingang aan de voorzijde, USB-poort aan de voorzijde met oplaadfunctie en 3 RCA-uitgangen aan de achterzijde. N.B.: Niet compatibel met versterker/subwoofer af fabriek. Alleen in combinatie met radiovoorbereiding af fabriek, 2-DIN omlijsting, ISO-adapter (alleen voor auto's zonder afstandsbediening op het stuur af fabriek) of CAN-bus adapter (alleen voor auto's met afstandsbediening op het stuur af fabriek). Adapter voor CAN-bus en afstandsbediening alleen bediening van de radio vanaf de afstandsbediening op het stuur af fabriek gewenst is. In alle andere gevallen moet de ISO-adapter worden gebruikt. Optionele DAB-antenne extra noodzakelijk voor digitale radio-ontvangst, indien al niet gemonteerd af fabriek


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje
Geniet onderweg van kristalhelder geluid met ons aanbod van krachtige audiosystemen. Alle systemen beschikken over de modernste voorzieningen zoals een UBS-aansluiting, kunnen MP3-bestanden afspelen en zijn compatibel met iPhone®/Android telefoons.

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW. Raadpleeg uw Ford-dealer voor de verkoopadviesprijs inclusief montage.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.