Inklapbare trekhaak

2 022 249

€ 1.249,001

Kan onder de bumper worden opgeborgen, met elektrische ontgrendeling. Bij 1.0 EcoBoost motoren zijn er mogelijk extra koel onderdelen benodigd. Raadpleeg uw dealer voor meer informatie.


Garantie van Ford.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's
Innovatieve wegklapbare trekhaken zijn er altijd om een aanhangwagen te trekken of om fietsen te vervoeren, maar kunnen uit het zicht worden opgeborgen om de styling niet te beïnvloeden en om ongehinderd toegang tot de bagageruimte te houden. Ze zijn volledig compatibel met het elektrisch systeem van uw Ford.

1 Adviesprijs inclusief BTW en montagekosten.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.