Stoelhoezen zijn ontworpen om de stoelen van je auto te beschermen tegen vlekken, verkleuring en verdere slijtage.

2 722 846

ACTIVline* Stoelhoes Premium, voor bestuurdersstoel, zwart kunstleder

Tourneo Connect 02-2022,

€ 166,001

Premium zwart kunstlederen stoelhoes, op maat gemaakt voor perfecte montage en gefabriceerd volgens de hoogste normen voor duurzaamheid en slijtage. Biedt effectieve bescherming van de originele stoelbekleding, bijvoorbeeld tegen modder, water, vet, olie, verf, stof, voedsel en vloeistoffen.

  • Op maat gemaakt
  • Geschikt voor airbags
  • Ideaal voor commercieel gebruik
  • Kan eenvoudig worden gereinigd met een vochtige doek
  • Functionaliteit van de stoel blijft ongewijzigd

Voordelen voor de klant:

- Robuust voor dagelijks gebruik.
- Combinatie van ademende stof en kunstleer in zwart of volledig in kunstleer.
- Hoezen eveneens beschikbaar voor alle achterbankuitvoeringen.
- Hoes blijft beter op zijn plek dankzij de perfecte pasvorm.
- Gecertificeerd volgens GUT cert ISO 9001.
- Inclusief garantie van de leverancier van 2 jaar.

Garantie verstrekt door de leverancier van Ford. Raadpleeg je Ford Agent voor meer informatie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Consumentenprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

© 2024 Ford Motor Company. KA®, KA+®, FIESTA®, B-MAX®, TOURNEO COURIER®, ECOSPORT®, PUMA®, FOCUS®, C-MAX®, TOURNEO CONNECT®, KUGA®, MUSTANG MACH-E®, MONDEO®, MUSTANG®, EDGE®, S-MAX®, GALAXY®, RANGER®, EXPLORER®, BRONCO®, ALL-ELECTRIC EXPLORER®, FIESTA VAN®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen.

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " "