De Ford luchtreiniger zorgt dat u altijd schone, gefilterde lucht inademt.

2 485 741

Luchtreiniger

€ 54,001

De Ford Air Purifier helpt de luchtkwaliteit in het interieur te verbeteren door kleine schadelijke deeltjes in de lucht te verwijderen. Het genereert en laat miljoenen negatief geladen deeltjes, ionen genaamd, vrij. Deze trekken positief geladen ionen aan en hechten zich daaraan. Ze dragen allergenen die dan te zwaar worden en op de grond vallen. Dit is ontworpen om pollen, huidschilfers van huisdieren, geuren, sigarettenrook en stof te neutraliseren en te verwijderen, waardoor de cabine fris aanvoelt.

  • Effectiever dan cabinefiltratie
  • Te monteren in de buurt van de aircoventilator
  • Negatief geladen ionen kunnen stemmingen en energieniveau verhogen
  • Negatief geladen ionen verfrissen de atmosfeer
  • Montage door dealer geadviseerd
  • Inclusief voedingszekering
  • Afmetingen: 120 x 50 x 50 mm
  • Gewicht: 250 g
  • Vervanging van het onderdeel aanbevolen na 1 jaar / 20.000 km om de efficiëntie te behouden

Garantie van Ford.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's
Vind een dealer

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.