Binnen de racerij geldt de stelregel "minder gewicht staat gelijk aan meer dynamiek". Ford Performance wielen zijn aanzienlijk lichter dan conventionele lichtmetalen wielen. Het hightech productieproces resulteert in een groter rijcomfort en betere rij-eigenschappen. En dat met name in combinatie met de op maat gemaakte veer-demper combinaties. Ontworpen als uitdrukking van onze verbinding met de motorsport en voorzien van een winterbestendige, hoogwaardige, driedubbele laklaag in een speciale matte kleur "Magnetite", vormen Ford Performance aluminium velgen de juiste keus voor de ambitieuze rijder.

Performance wiel 17" Lichtgewicht flow form complete set zomerwiel met Ford Performance logo, 10-spaaks design, Magnetite mat

2 308 129

€ 356,001

7 x 17", ET 47,5. Voorzien van zomerband Michelin Pilot Sport 4, maat 205/45 R17 88W XL


Garantie van Ford.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW. Raadpleeg uw Ford-dealer voor de verkoopadviesprijs inclusief montage. Prijs is per velg en exclusief band.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.