De originele hardtops van Ford transformeren het laadvlak van uw Ford Ranger in een volledig overkapt en goed beschermd voertuig met zijruiten. Hierbij is een perfecte passing gegarandeerd. (Let op! In Nederland geldt BPM-plicht in geval van genoemde zijruiten.

2 489 419

Pickup Attitude* Hard top Fleet Runner, matzwart

€ 3.986,001

Hardtop van glasvezel met 3 hefdeuren: 2 normale zijdeuren vervaardigd van vlindervezel, 1 achterklep achter vervaardigd van getint glasvezel en een schuifruit aan de zijde van de cabine voor.

  • Centrale vergrendeling bij alle 3 de deuren geactiveerd met de originele voertuigsleutel
  • Speciale draadbundel voor centrale vergrendeling en geïntegreerd 3e remlicht
  • Buitenhandgreep bij alle 3 de deuren en binnenhandgreep op de achterklep
  • Aan de binnenzijde met vilt bekleed
  • Afmetingen: 1720 x 640 x 2000 mm (L x B x H)
  • Gewicht: 85 kg

Garantie verstrekt door de leverancier van Ford. Raadpleeg je Ford Agent voor meer informatie.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's
Vind een dealer

1 Consumentenprijs inclusief BTW. Vraag je Ford Agent naar de Consumentenprijs inclusief montage. Houd er a.u.b. rekening mee dat aanvullende onderdelen noodzakelijk kunnen zijn.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " " "