De originele hardtops van Ford transformeren het laadvlak van uw Ford Ranger in een volledig overkapt en goed beschermd voertuig met zijruiten. Hierbij is een perfecte passing gegarandeerd. (Let op! In Nederland geldt BPM-plicht in geval van genoemde zijruiten.

2 493 919

Hard top met zijruiten, Moondust Silver

Ford Ranger 02-2019,

Voor RAP cabine, behalve Wildtrak en Raptor, voor voertuigen zonder sportsbar, laadbakrandbescherming, ladingsteun en tonneau cover

€ 3.027,001

Thermogevormd uit een enkel stuk 100% recyclebaar ABS-plastic, dubbele huiden zijn aan elkaar gehecht, wat resulteert in een weerbestendige, voegvrije, roestvrije, sterke, duurzame en toch lichtgewicht hardtop, afgewerkt in een onberispelijke glanzende verf.

  • Boren niet noodzakelijk, eenvoudig te monteren met 6-punts montageklemmen
  • Hooggeplaatst LED-achterremlicht
  • LED-binnenverlichting
  • Plug-and-play kabelboom voor eenvoudige installatie
  • Jet-wasbaar interieur met geïsoleerde hemelbekleding
  • Schuifraam in scheidingswand voor ventilatie
  • Achterdeur van donker getint glas met verwarmde achterruit
  • Donker getinte zijruiten met een uitklapbaar kwartglas
  • Centrale vergrendeling bediend met de afstandsbediening van het voertuig

Garantie verstrekt door Ford.


BELANGRIJKE OPMERKING: De installatie mag alleen worden uitgevoerd door een gespecialiseerde werkplaats. Beschadigingen aan onderdelen door incorrecte montage valt niet onder de garantie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's
Vind een dealer

1 Consumentenprijs inclusief BTW. Vraag je Ford Agent naar de Consumentenprijs inclusief montage. Houd er a.u.b. rekening mee dat aanvullende onderdelen noodzakelijk kunnen zijn.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " " "