Vergroot eenvoudig de ladingcapaciteit van uw Ford. Ons aanbod dakboxen van hoge kwaliteit is ontworpen voor het veilig opbergen en vervoeren van een ruime variëteit aan ladingen. De meeste modellen gaan aan twee zijden open voor eenvoudig toegang aan beide zijden van de auto.

G3* Dakkoffer Elegance Europe 390 Premium, hoogglans antraciet

2 371 157

€ 299,001

Premium dakkoffer. 1950 x 738 x 360 mm, 390 l, met dubbele openingsmogelijkheid en centrale vergrendeling, gewicht 13 kg, maximaal laadgewicht van 75 kg. Met een stabiel, aerodynamisch design en bescherming tegen de weersomstandigheden. Past op alle dakdragers met een diameter van 33-90 mm benodigde afstand tussen de dakdragers min. 570 mm en max. 840 mm. Inclusief standaard G3 bevestigingsset "Elegance" en extra Premium T-adapters voor T-moer dakdragers, voor een comfortabelere en eenvoudigere bevestiging. Let op dat, afhankelijk van het model auto, de dakkoffers kunnen overhangen, waardoor de achterklep de dakkoffer kan raken als deze wordt geopend

N.B.: De maximale dakbelasting van uw auto is beperkt. Raadpleeg de handleiding van uw auto voor de maximale dakbelasting van uw auto.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.