U kunt uw fietsen op een veilige en comfortabele manier vervoeren met het aanbod fietsendragers van hoge kwaliteit.

2 353 442

Thule®* Fietsendrager achter Coach 274, voor 2 fietsen, kantelbaar en opklapbaar

N.B.: De achterklep kan niet worden geopend, zelfs niet wanneer de fietsendrager gekanteld is

€ 475,001

De kleinste en lichtste drager van Thule® kan met een praktisch voetpedaal worden gekanteld voor eenvoudige toegang tot de bagageruimte, zelfs met aangebrachte fietsen. Met een gepatenteerd opklapsysteem om de drager zeer compact op te kunnen bergen; past in de meeste bagageruimtes. Intelligente lichtgewicht constructie, uitschuifbare rails voor fietsen met een langere wielbasis, antidiefstalsysteem en losneembare fietsframehouders om de fietsen eenvoudig te kunnen laden. Afstelbare koppeling met eenhandsbediening voor eenvoudige montage op de trekhaak. Fietsarm geschikt voor fietsframes met 22 mm – 80 mm diameter. Fietsdrager kan worden afgesloten op de trekhaak, fietsen kunnen worden afgesloten aan de drager. Max. 46 kg laadgewicht, max. 25 kg per fiets, ongeveer 14,2 kg zwaar, met 13 pens adapter. Afmetingen: 106 x 60 x 27 cm N.B.: Het totale gewicht dat op de trekhaak rust (gewicht van accessoire en belading bij elkaar) mag de toegestane kogeldruk niet overschrijden. Wees voorzichtig bij het kantelen van de drager als deze is beladen met fietsen. Uitstekende delen zoals het stuur kunnen de grond raken en beschadigen. Neem de nodige veiligheidsmaatregelen.


Garantie door de leverancier van Ford. Raadpleeg uw Ford dealer voor meer informatie.

Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Accessoire overzicht

ACCESSOIRE OVERZICHT

View
DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.