Ford Assistance accessoires waarborgen de maximale veiligheid voor de bestuurders en passagiers van een Ford in noodgevallen. Het premium veiligheidspakket voldoet aan de laatste Europese wetgeving.

2 646 608

Kalff* Premium veiligheidspakket in rode nylon tas, standaard "Duo"

€ 21,001

Uitgebreide EHBO-set geleverd in een zachte tas en bovendien uitgerust met een slanke gevarendriehoek. Voorzien van VELCRO®-riemen aan de achterkant voor een veilige pasvorm en een steriele binnenzak. Inclusief EHBO-brochure met nuttige en belangrijke opmerkingen.

  • EHBO-materiaal voldoet aan de nieuwste DIN-normen (DIN 13164)
  • Gevarendriehoek voldoet aan de nieuwste Europese norm ECE27R
  • Afmetingen: 440 x 120 x 60 mm

Garantie verstrekt door de leverancier van Ford. Raadpleeg je Ford Agent voor meer informatie.

Selecteer een auto voor meer informatie en afbeeldingen

Selecteer compatibele auto's

1 Consumentenprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Ford accessoires worden door een Ford Agent na kenteken registratie gemonteerd en kunnen invloed hebben op het brandstof-/energieverbruik van uw voertuig. De gecombineerde brandstof-/energieverbruiksgegevens en gecombineerde CO2-emissiegegevens (WLTP) omvatten geen door de Ford Agent gemonteerde accessoires.

DISCLAIMER

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen.

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " "