Kleurselector
Complete set lichtmetalen winterwielen geven uw Ford een unieke en persoonlijke look – de velgen zijn ontworpen om het ontwerp van uw auto onder elke hoek te verbeteren. Geleverd als complete set, klaar om te gaan met een gemonteerde winterband van hoge kwaliteit.

2 640 968

Lichtmetaal complete set winterbanden 18" per stuk, 6 x 2-spaaksdesign, Medium Bolder Grey

Ford Ranger 06-2022,

Met bandenspanningssensoren.

€ 594,001

Met een complete winterbandenset, die bestaat uit 1 losse velg, 1 winterband en bijbehorende montage materialen, wordt het nog gemakkelijker om jouw Ford gereed te maken voor de winter.  

Specificaties
7.5J x 18 ET 55, Goodyear Ultragrip Performance + SUV, 255/65 R18 111H, label voor bandkarakteristieken conform EU-richtlijn nr. 2020/740

Let op: de weergegeven prijs is voor één velg, inclusief winterband, naafdop en bevestigings materialen.


Garantie verstrekt door Ford.

C
B
B
72 dB
Zie compatibele auto's
Vind een dealer
Toevoegen aan verlanglijstje
Bekijk op auto's

1 Consumentenprijs inclusief BTW.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

DISCLAIMER

© 2024 Ford Motor Company. ALL‑ELECTRIC EXPLORER®, B‑MAX®, BRONCO®, C‑MAX®, ECOSPORT®, EDGE®, FIESTA VAN®, FOCUS®, GALAXY®, KA+®, KA, KUGA®, MONDEO®, MUSTANG MACH‑E®, MUSTANG®, PUMA®, RANGER®, S‑MAX®, TOURNEO CONNECT®, TOURNEO COURIER®, TRANSIT CONNECT®, TRANSIT COURIER®, TRANSIT CUSTOM®, TRANSIT® zijn handelsmerken van Ford of zijn dochterondernemingen.

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " "