5 Transport Accessoires voor RANGER 2022

Producten

Klaar voor de Next-Gen Ford Ranger!

Klaar voor de Next-Gen Ford Ranger!

Ford Lifestyle Collectie

Alles wat een Ford fan zich kan wensen.

Bezoek onze shop en maak uw keuze uit een uitgebreid aanbod aan hoogwaardige Ford lifestyle producten.

Dwarsbalken zwart, voor laadbed

2 629 605

Dwarsbalken zwart, voor laadbed

€ 737,001

Ford Ranger 06-2022, Geschikt voor de XL / XLT / FX4 en Limited

Laadbakscheidingswand

2 615 589

Laadbakscheidingswand

€ 575,001

Ford Ranger 06-2022, Alleen in combinatie met laadbakmanagementsysteem. Niet geschikt voor enkele cabine.

Oprolbare tonneau cover Zwart, handmatig te bedienen

2 639 141

Oprolbare tonneau cover Zwart, handmatig te bedienen

€ 2.362,002

Ford Ranger 06-2022, Dubbele cabine, (let op: Voor XL en XLT moet de ladingsteunbalk worden verwijderd)

Oprolbare tonneau cover Zwart, handmatig te bedienen

2 629 603

Oprolbare tonneau cover Zwart, handmatig te bedienen

€ 2.599,002

Ford Ranger 06-2022, Geschikt voor Rap Cab, behalve Platinum en Raptor, (let op: Voor XL en XLT moet de ladingsteunbalk worden verwijderd)

Pickup Attitude* Uitschuifbare laadbaklade matzwart

2 490 224

Pickup Attitude* Uitschuifbare laadbaklade matzwart

€ 1.376,002

1 Adviesverkoopprijs inclusief BTW.

2 Adviesverkoopprijs inclusief BTW. Raadpleeg uw Ford-dealer voor de verkoopadviesprijs inclusief montage. Houd er a.u.b. rekening mee dat extra onderdelen noodzakelijk kunnen zijn.

*De genoemde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde accessoires van derden waarvoor mogelijk andere garantievoorwaarden gelden. Meer informatie hierover is verkrijgbaar bij uw Ford dealer. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik van dergelijke merknamen door Ford Motor Company is gelicentieerd. Het iPhone/iPod woordmerk en logo's zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren.

Accessoire overzicht

ACCESSOIRE OVERZICHT

View
DISCLAIMER

Het beleid van Ford omvat een constante productontwikkeling. Het recht is voorbehouden om specificaties, kleuren en prijzen van de modellen en items die zijn afgebeeld en beschreven in deze publicatie op elk moment te wijzigen. De vermelde prijzen zijn adviesprijzen inclusief BTW. Raadpleeg altijd uw Ford dealer voor de meest recente informatie. Deze online catalogus bevat zowel originele Ford accessoires als een gamma producten van onze leveranciers. Het monteren van accessoires kan van invloed zijn op het brandstofverbruik van uw auto. *De gepresenteerde accessoires zijn zorgvuldig geselecteerde producten van onze leveranciers, die worden vermeld onder hun eigen merknaam. Deze producten vallen niet onder een Ford garantie; in plaats daarvan is de garantie van de betreffende leveranciers van toepassing. Neem voor de details van de garantievoorwaarden contact op met uw Ford dealer. De naam Bluetooth® en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Bluetooth® SIG, Inc. en worden door Ford Motor Company Limited in licentie gebruikt. De naam iPhone/iPod en de bijbehorende logo’s zijn eigendom van Apple Inc. Andere handelsmerken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars.

" " " " "